De Geyter nv
Bouwen met alle vertrouwen

Lastenboek

Wat is een lastenboek eigenlijk ?

Het lastenboek bestaat uit een administratief gedeelte waarin de prijs, de uitvoeringstermijn  zijn opgenomen. Daarnaast is er ook een technisch gedeelte wat heel belangrijk is. Hierin vermeld men de omschrijving van de werken, de richtlijnen voor de uitvoering, de materiaalkeuze, de kleur, de afmetingen en de verwerking.  

 Een lastenboek is de zekerheid en tegelijkertijd de visitekaart van het bouwbedrijf die u de garantie biedt degelijk werk te bieden zoals hier De Geyter Bouw bvba. Daarom vinden wij het ook belangrijk onze klanten een duidelijk lastenboek te geven in een taal die iedereen begrijpt.

Bij het lezen en vergelijken van ons lastenboek zal de zeer goede prijs kwaliteit verhouding bij ons bedrijf opvallen, daarom plaatsen wij hier een voorbeeld van een degelijk opgesteld standaard lastenboek .

Uiteraard is iedere bouw niet gelijkaardig en zal er dus ook per nieuwbouw een degelijk passend en analoog lopend lastenboek worden opgemaakt in overeenstemming met de te bouwen of te verbouwen woning of appartement

Bij vragen helpt ons professioneel team je graag verder.

De Geyter Bouw en medewerkers

Design by
My-Websitebuidler.com
Sitemap   |   Algemene voorwaarden   |   Cookie policy   |   Privacy policy   |   Disclaimer