De Geyter nv
Bouwen met alle vertrouwen

VisieOnze Visie en doel

Het begint bij ons voor u

Iedereen kan nieuwbouwen.

Wie nog droomt om een eigen huis te bouwen op een eigen stuk grond, ergens in de buurt waar je graag wil wonen, met een eigen tuintje waar je kan genieten van de eigen gegunde rust en omgeving. 

U zoekt een betaalbare en toch degelijke oplossing dan ben je bij De Geyter bouw zeker terecht.

Het meest budgetvriendelijk is een op maat gebouwde woning met of zonder binnenmuren. Het grote voordeel is dat je de indeling en afwerking van jouw thuis volledig zelf bepaalt, op je eigen tempo. Maar je kan ook kiezen voor een woning die tot in de puntjes is afgewerkt. Van studio tot villa, van landelijk tot modern. Voor jezelf, je partner of je gezin.

Wie al grond bezit, moet niet aarzelen om ons te contacteren.

Bij De Geyter bouw zijn er diverse totaaloplossingen aan. Zowel de nieuwbouwwoning als de bouwgrond zijn in de prijs inbegrepen; welke formule je ook kiest. Ben je al eigenaar  van een stuk grond, dan ben je ook bij ons bij het juiste bedrijf om uw plannen te bespreken. Bij De Geyter bouw is de ervaring en expertise in huis om voor jou een duurzame, maar betaalbare woning te bouwen.

Wie vandaag bouwt, moet rekening houden met het energie beleid

Mooi en comfortabel wonen in een energiezuinige woning, dat is de bouwuitdaging en de wens van de huidige tijd. De Geyter bouw zal door zijn ervaring en toch ook de bereikte expertise zijn huidige en toekomstige te bouwen woningen een nog veel betere energieprestatiewaarde kunnen bieden .

Energiezuinig wonen, is nieuwbouwen of degelijk verbouwen

 

Design by
My-Websitebuidler.com
Sitemap   |   Algemene voorwaarden   |   Cookie policy   |   Privacy policy   |   Disclaimer